Chez Nous je malé, útulné bistro v srdci města, které se specializuje
na francouzskou kuchyni a nabízí autentickou atmosféru a chuťové zážitky.
V bistru najdete jednoduchý, ale elegantní interiér s malým počtem stolů
a výrazným francouzským stylem.
Kuchyně v Chez Nous je založena na čerstvých ingrediencích a
tradičních francouzských receptech. Nabídka se pravidelně mění podle
sezónních surovin, takže vždy najdete něco nového a zajímavého na
vyzkoušení. Mezi nejpopulárnější pokrmy patří AVO toast a sladký
francouzský toast.
Jednou z nejlepších věcí v Chez Nous je personál. Majitel bistra a
jeho tým jsou velmi přátelští a vstřícní, a udělají vše pro to, aby
si hosté užili skvělý zážitek. Nebojte zeptat na doporučení.
Celkově lze říci, že Chez Nous je skvělým místem pro všechny milovníky
nejen francouzské kuchyně a atmosféry. Pokud hledáte malé a útulné bistro
s autentickým francouzským šarmem, určitě neváhejte a vyzkoušejte
Chez Nous…
Kladno,
Café&Bistro-
Chez nous ,,U nás" (8.2.17) – Kdo by čekal na Kladně tolik
zajímavých podniků? Jeden z nich je bistro
Café&Bistro-
Chez nous ,,U nás". A bylo to u nich fakt příjemný. Přišli jsme
v odpoledním čase, kdy už jedou spíše burgery a sendviče a z této
nabídky jsme si dali restovanou vepřovou panenku s domácími hranclemi a
omáčkou Chez Nous. Porce to byla neskutečná a kupodivu si panenka uchovala
jistou vláčnost. Burger „Vostrej“ byl pak totálním exekutorem. Přes
oběd jsou tu naopak na výběr mnohem lehčí věci. A zkusit bychom tu
chtěli i snídani. Antikový nábytek se zdárně snaží odvést pozornost od
inteiréru novostavby, který snad musel být nějakou bankou. Zaujala nás
šatna ve skříni. A taky knihovna s úchvatnou sbírky kuchařek paní
majitelky. Viděli jsme tam knihy všech našich přátel foodblogerů a
kuchařů. Viděli jsme tam i zahraniční klasiky. A tak jsme odešli
s pocitem, že někdo se zápalem pro vaření se rozhodl otevřít něco
svého a začít to dělat na Kladně, pracovní pražské žíle, trochu jinak.
A právě tyhle nové podniky úžasně zvedají podmínky žití ve městě,
otevírají nové příležitosti, umí změnit pravidla hry, posunout
konkurenci, ovlivnit své okolí. A proto my jim fandíme a radíme vám tam
zajet. A co vy a Kladno? A neptáme se na Jágra. Už jste byli
v Chez Nous?
Report z Gastromapy Lukáše Hejlíka ze dne
8. února 2017